MINI FRIZIDERI 12 V – 24 LITARA – PRENOSIVI FRIZIDERI NA 12 VOLTI PRODAJA
MADE IN ITALY

CENA: 5.990 DINARA

Tehničke specifikacije

Model I241

Volumen (l) 24

Materijal plastika

Dužina (cm) 40

Širina (cm) 24

Visina (cm) 39

hranjenje 12 V

Može se spojiti na upaljač u automobilu (12 V) Da

Težina (kg) 2.7

Ostale karakteristike 12 V napajanje

Dodatna oprema uključuje utikač za upaljač iz auta

 

Za vise informacija i porucivanje mozete nas pozvati na telefon: 061 20 61 483 ili email: servis@frigotehnika.rs

Mini Frižideri na 12 Volti: Praktično Rešenje za Putovanja i Kampovanje

Mini frižideri na 12 Volti postaju sve popularniji među ljubiteljima putovanja, kampera i vozača kamiona. Ovi kompaktni i prenosivi uređaji pružaju praktično rešenje za čuvanje hrane i pića svežim dok ste na putu. U nastavku ćemo istražiti glavne prednosti, tipove i savete za korišćenje ovih frižidera.

Prednosti Mini Frižidera na 12 Volti

 1. Prenosivost: Mini frižideri na 12 Volti su dizajnirani da budu kompaktni i lagani, što ih čini idealnim za putovanja, kampovanje ili piknike. Lako se mogu smestiti u automobil, kamion ili kamper.

 2. Energetska Efikasnost: Ovi frižideri rade na 12 V, što znači da se mogu napajati direktno iz utičnice za upaljač u automobilu. Ovo ih čini vrlo energetski efikasnim i smanjuje potrebu za dodatnim izvorima energije.

 3. Svestranost: Mini frižideri na 12 Volti dolaze u različitim veličinama i kapacitetima, pa možete pronaći model koji odgovara vašim potrebama. Neki modeli nude dodatne funkcije kao što su zamrzavanje ili opcija za zagrevanje hrane.

 4. Održavanje Svežine Hrane: Čuvanje hrane i pića na odgovarajućoj temperaturi je ključno za sigurnost i ukus. Mini frižideri omogućavaju da vaši obroci budu sveži, čak i tokom dugih putovanja.

Mini frižideri na 12 Volti predstavljaju praktično rešenje za sve koji vole avanture na otvorenom ili provode puno vremena na putu. Uz pravu vrstu frižidera i pravilnu upotrebu, možete uživati u svežim obrocima i pićima bez obzira gde se nalazite.

Auto Frižideri: Savršeno Rešenje za Putovanja

Auto frižideri su postali neizostavan deo svake duže vožnje ili kampovanja. Bilo da se radi o porodičnom odmoru, vikend izletu ili dugom putovanju, oni pružaju savršenu priliku da vaša hrana i piće ostanu sveži.

Prednosti Korišćenja Auto Frižidera

 1. Praktičnost: Auto frižideri su laki za upotrebu i jednostavni za instalaciju. Priključuju se na 12V utičnicu u automobilu i mogu se koristiti tokom vožnje.
 2. Ušteda Novca: Pomoću auto frižidera, možete poneti sopstvenu hranu i piće, što smanjuje troškove restorana i brze hrane.
 3. Održavanje Svežine: Idealni su za transport kvarljivih namirnica kao što su meso, mlečni proizvodi i voće.
 4. Raznovrsnost: Postoje različiti modeli i veličine, što omogućava izbor prema vašim potrebama.

Tipovi Auto Frižidera

 • Termoelektrični frižideri: Koriste termoelektričnu tehnologiju za hlađenje i idealni su za kraće izlete.
 • Kompresorski frižideri: Pružaju snažnije hlađenje i pogodni su za duže putovanja ili kampovanje.
 • Apsorpcioni frižideri: Funkcionišu bez buke i mogu raditi na gas, što ih čini odličnim za kampere.

Kako Odabrati Pravi Auto Frižider?

 1. Veličina i Kapacitet: Odredite koliko prostora vam je potrebno. Veći kapacitet znači više mesta za hranu, ali i veće dimenzije.
 2. Potrošnja Energije: Proverite koliko energije troši frižider, kako biste osigurali da neće brzo isprazniti akumulator vašeg automobila.
 3. Dodatne Funkcije: Neki modeli nude dodatne funkcije poput USB punjača, unutrašnjeg osvetljenja i digitalnih displeja.

Održavanje Auto Frižidera

Održavanje vašeg auto frižidera je jednostavno. Redovno ga čistite blagim deterdžentom i izbegavajte upotrebu abrazivnih sredstava. Takođe, proverite da li su sve komponente ispravne pre svake upotrebe.

Zaključak

Auto frižideri su nezamenljiv dodatak za sve koji vole putovanja i aktivnosti na otvorenom. Omogućavaju vam da uvek imate svežu hranu i piće pri ruci, čime obezbeđuju udobnost i praktičnost na svakom putovanju.