Ugradnja i Servis Klima Obrenovac

Kupite odmah - Besplatna Dostava*** - Najnize cene - Placanje na rate

Ugradnja i Servis Klima Obrenovac

Pored osnovne delatnosti koja se tice servisa termicke i rashladne opreme, Frigotehnika takodje nudi i ugradnju i servis ( redovni godisnji servis ) za klima uredjaje. Vrsimo ugradnju i servis rezidencijalnih klima uredjaja. Servis bele tehnike Obrenovac – Frigotehnika , Vam omogucava da po najnizim cenama izvrsite ugradnju , premestanje ili servis Vaseg klima uredjaja.

Garantovano najbrze vreme izlaska i montaze klima uredjaja u Obrenovcu i okolini.

Usluge Servisa bele tehnike Obrenovac – Frigotehnika koje se odnose na klima uredjaje.

– Montaza klima uredjaja

– Demontaza klima uredjaja

– Promena lokacije klima uredjaja

– Redovni godisnji servis koji ukljucuje higijenski tretman filtera , i ciscenje spoljnje i unutrasnje jedinice klima uredjaja.

– Dopuna rashladnog fluida klima uredjaja

– Svaki vid servisa i ispitivanje ispravnosti klima uredjaja

Servis bele tehnike Obrenovac – Frigotehnika takodje vrsi prodaju klima uredjaja, pa tako ukolko se odlucite da preko nas ugradite klima uredjaj, klimu dobijate po fabrickoj ceni koja je znatno niza od cene iz prodavnice. Samim tim mozete ustedeti odredjen novac. Kupljenu klimu Servis bele tehnike Obrenovac – Frigotehnika besplatno prevozi do Vase lokacije.

 

Za vise informacija o cenama klima uredjaja i ugradnje pozovite nas na nase brojeve telefona.

GARANTNI USLOVI:

Za svaku kupljenu i ugradjenu klimu kupac ostvaruje pravo po Zakonu o zastiti potrosaca Rep. Srbije.

Ugradnja i Servis Klima Obrenovac
1
Ugradjenih klima uredjaja

Opsti proces ugradnje klima uredjaja

Odredivanje pozicije unutrašnje i spoljne jedinice.

Vi odredujete lokaciju , a mi proveramo da li nešto nece smetati za pravilan rad klime.

Da nema prepreka u putanji instalacije kao što su (strujni i internet kablovi,vodovodne i kanalizacione instalacije,noseci stubovi,nadprozorske grede,kosina krova…)

Odredujemo dužinu instalacije i govorimo vam cenu radova.

Pocinjemo sa postavljem nosaca unutrašnje i spoljne jedinice,nosac unutrašnje jedinice obicno zahteva 4-5 rupa Ø6,a spoljni nosac 2 puta 2 rupe Ø12.Bušenje velike rupe za prolaz cevi burgijom Ø55 , trudeci se da napravimo što manji nered koji kasnije mi pocisitmo.Ovo su ipak grubi radovi i nema 100% garancije da prašine nece biti.

Spajanje instalacije sa unutrasnjom jedinicom i provalacenje kroz rupu ili savijanje u zamišljenu putanju instalacije

Povezivanje spoljašnje jedinice na instalaciju

Vakumiranje sistema (ovim putem se izvlaci preostala vlaga iz sistema koje je ostala zarobljena kad su jedinice povezane instalacijom.Ujedno se proverava da sistem nema nekih oštecenja gde bi mogao gas da iscuri.)

Uz vašu saglasnost sprovodimo kondenz crevo (oluk ako ima mogucnosti,kanister za vodu , vezivanje za vrh nosaca…)

Zapušavanje rupa

Pustanje gasa u sistem,pustanje klima uredaja u rad i provera sistema.

 

Servis i Ugradnja Klima uredjaja Obrenovac

Servis Bele tehnike Obrenovac – Frigotehnika, u svom poslovnom planu pruza takodje usluge redovnog godisnjeg servisa klima uredjaja po najpovoljnijim cenama. 

Ono sto nas izdvaja i stavlja u prvi plan je to sto koristimo najbolje preparate za dezinfekciju Vaseg klima uredjaja u sklopu godisnjeg servisa klima uredjaja. 

Takodje po potrebi vrsimo i dopunu Vaseg klima uredjaja rashladnim agensom koji usled stajanja klima moze da oslabi pritisak. 

Dopunom i dezinfekcijom klime, klima se u velikoj meri vraca na period svoje prve godine koriscenja. Svakim servisom klima uredjaj produzuje svoj radni vek.

 A to uvek prepustite Frigotehnici.

servis Klime Obrenovac
servis Klime Obrenovac

Najbolje cene i najbrza usluga servisa klima uredjaja. Servisirajte Vasu klimu brzo i lako. Pozovite Frigotehniku.

Vrsimo sve tipove servisa klima uredjaja ( Mali, Veliki Servis ) 

Ciscenje klima uredjaja, 

Provera Freona 

Dopuna Freona.

Ciscenje Turbine

Ciscenje Filtera Klima uredjaja

Dubinsko Ciscenje Klima uredjaja

I jos mnogo toga

Pozovite nas za Najbolju uslugu servis Klima Uredjaja U Obrenovcu i Okolini.

Brz izlazak na teren i dogovor – Najbolje cene

Iskusni tim Frigotehnika osoblja ce u najkracem roku izaci i odraditi svaki tip servisa klima uredjaja.

Novo u ponudi – SMS podsetnik za godisnji servis Vaseg Klima uredjaja

Usluge Servis Klima Uredjaja Vrsimo u Obrenovcu i okolini. Po dogovoru moguc je servis klima i u drugim mestima

Za Vece kolicine klima uredjaja odobravamo dodatni popust.

Specijalni uslovi za firme – Servisirajte sve Vase klima uredjaje brzo i lako.

Pozovite odmah – 060 344 26 30 ili 064 17 52 556

Frigotehnika nudi najpovoljnije uslove placanja i cena ugradnje klime uredjaja.

Sama cena se formira od fiksnog dela koji se odnosi na cenu materijala potrenog za ugradnju klime, i drugog dela koji se odnosi na utroseni rad, dodatnu metrazu cevi, kao i pristupacnosti samog mesta izvodjenja radova.

Informisite se odmah o cenama pozivom na broj telefona: 060 344 26 30

Servisiranje Bele Tehnike u Obrenovcu: Održavanje Vaših Aparata u Vrhunskom Stanju**

Servisiranje bele tehnike i klima uredjaja igra ključnu ulogu u održavanju performansi i produženju životnog veka vaših kućnih aparata. Bez obzira da li je reč o veš mašini, frižideru, šporetu ili mašini za sudove, redovno održavanje može sprečiti neželjene kvarove i produžiti radni vek vaših aparata. Evo nekoliko ključnih aspekata servisiranja bele tehnike:

1. **Redovno čišćenje i održavanje**: Pravilno održavanje bele tehnike počinje redovnim čišćenjem i održavanjem. Redovno čišćenje filtera, creva, i unutrašnjosti aparata može sprečiti nakupljanje prašine, prljavštine i ostataka hrane koji mogu oštetiti komponente aparata.

2. **Pravilno korišćenje**: Važno je koristiti kućne aparate prema uputstvima proizvođača kako bi se izbegli nepotrebni kvarovi. Preopterećenje mašina, prekomerna upotreba ili pogrešno rukovanje mogu dovesti do oštećenja i kvara.

3. **Redovni servisi**: Periodični servisi od strane kvalifikovanih tehničara su ključni za održavanje bele tehnike u vrhunskom stanju. Ovi servisi obuhvataju pregled, čišćenje i podešavanje ključnih komponenti aparata kako bi se sprečili potencijalni kvarovi.

4. **Hitne popravke**: U slučaju kvara, važno je reagovati brzo i pozvati stručnjake za popravku bele tehnike. Pokušaji samostalnog popravljanja mogu pogoršati situaciju ili čak ugroziti bezbednost.

5. **Kvalitetni delovi**: Prilikom zamene delova u bele tehnike, važno je koristiti originalne ili visokokvalitetne zamenske delove. Korišćenje loših ili neodgovarajućih delova može dovesti do novih kvarova ili oštećenja aparata.

6. **Eko-svesnost**: Pri servisiranju bele tehnike, važno je imati na umu i ekološki aspekt. Pravilno odlaganje starih aparata i delova, kao i upotreba energetski efikasnih rešenja prilikom popravki, doprinosi zaštiti životne sredine.

Održavanje bele tehnike je ključno za dugotrajnost i efikasnost vaših kućnih aparata. Redovno servisiranje i pravilno održavanje mogu vam uštedeti novac na duže staze, sprečiti nepotrebne kvarove i osigurati pouzdan rad vaše bele tehnike.

Prodaja bele tehnike i klima uređaja u Obrenovcu

  1. Raznolikost proizvoda: Prodaja bele tehnike i klima uređaja obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući veš mašine, frižidere, šporete, mašine za sudove, te različite vrste klima uređaja. Kupci imaju različite potrebe i preferencije, pa je važno da prodavci nude širok asortiman kako bi zadovoljili različite zahteve.
  2. Energetska efikasnost: Sa sve većim fokusom na očuvanje životne sredine i smanjenje potrošnje energije, kupci sve više obraćaju pažnju na energetsku efikasnost aparata koje kupuju. Prodavci bele tehnike trebalo bi da pruže informacije o energetskoj efikasnosti proizvoda i pomognu kupcima da odaberu modele koji štede energiju.

  3. Tehnološke inovacije: Brz tehnološki napredak donosi nove funkcije i mogućnosti u bele tehnike i klima uređaje. Prodavci treba da budu dobro informisani o najnovijim trendovima i inovacijama kako bi mogli da prenesu ove informacije kupcima i pomognu im da odaberu proizvode koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

  4. Kvalitet i pouzdanost: Kupci očekuju visok kvalitet i pouzdanost od svojih kućnih aparata. Prodavci treba da sarađuju sa pouzdanim proizvođačima koji nude proizvode visokog kvaliteta i da pruže garanciju ili servisnu podršku kako bi kupcima pružili dodatnu sigurnost.

  5. Korisničko iskustvo: Prodavci bele tehnike i klima uređaja treba da stvore pozitivno korisničko iskustvo za svoje kupce. To uključuje ljubazno i stručno osoblje, čist i dobro organizovan prostor prodavnice, kao i efikasan proces prodaje i isporuke proizvoda.

  6. Postprodajna podrška: Nakon što kupci kupe bele tehniku ili klima uređaje, važno je pružiti im podršku u slučaju bilo kakvih problema ili potreba za dodatnim informacijama. Prodavci mogu ponuditi usluge popravke, servisa ili savetovanja kako bi osigurali zadovoljstvo svojih kupaca i izgradili dugoročne odnose s njima.

Prodaja bele tehnike i klima uređaja može biti izazovna, ali i veoma zadovoljavajuća delatnost ako se pravilno upravlja. Razumevanje potreba i preferencija kupaca, praćenje tržišnih trendova i pružanje visokog nivoa usluge ključni su faktori za uspeh u ovoj industriji.

Inverter Klime

Prodaja Inverter Klime Obrenovac

Efikasno Hlađenje i Grejanje za Moderan Dom

Inverter klime su postale popularan izbor za grejanje i hlađenje u modernim domovima zbog svoje visoke energetske efikasnosti i udobnosti koju pružaju. Ova tehnologija omogućava klima uređajima da kontinuirano prilagođavaju brzinu kompresora u skladu sa stvarnim potrebama za temperaturom u prostoru, što rezultira manjom potrošnjom energije i konstantnom temperaturom.

Energetska Efikasnost

Inverter klime efikasno koriste energiju tako što kontinuirano prilagođavaju rad kompresora u skladu sa promenljivim zahtevima za hlađenjem ili grejanjem. Ova prilagodljivost omogućava klima uređajima da održavaju konstantnu temperaturu u prostoru uz minimalnu potrošnju električne energije, što rezultira uštedom na računima za energiju tokom cele godine. 

Najnize Cene Inverter Klime u Obrenovcu