Platite Karticom u Vasoj Kuci ili Stanu

Placanje na rate - Prodaja Bele Tehnike u Obrenovcu

**Kupovina Na Rate u Obrenovcu: Lakši Pristup Bele Tehnike i Klima Uređajima**

Kupovina bele tehnike i klima uređaja u Obrenovcu može biti značajan izdatak za mnoge domaćinstva. Kako bi olakšali pristup ovim neophodnim kućnim aparatima, nudimo opciju kupovine na rate. Ova opcija omogućava kupcima da kupe potrebne aparate bez neposrednog izdvajanja veće sume novca, što je posebno korisno u situacijama kada je potrebno zameniti ili nadograditi postojeću opremu. Evo nekoliko ključnih razloga zašto je kupovina bele tehnike i klima uređaja na rate dobra opcija:

1. **Finansijska Pristupačnost**: Kupovina na rate omogućava kupcima da raspodele troškove kupovine na više meseci ili godina, što može olakšati finansijski teret i omogućiti im da kupe potrebne aparate bez narušavanja svojih budžeta.

2. **Fleksibilnost Plaćanja**: Opcije plaćanja na rate obično su prilagodljive i mogu se prilagoditi individualnim potrebama i mogućnostima kupca. Prodavci često nude različite periode otplate, kamatne stope i druge uslove kako bi zadovoljili različite zahteve kupaca.

3. **Hitne Potrebe**: U slučaju hitnih potreba za zamenu ili popravku bele tehnike ili klima uređaja, kupovina na rate može biti praktična opcija koja omogućava brzo nabavljanje novih aparata bez čekanja na štednju ili druga finansijska rešenja.

4. **Dodatne Pogodnosti**: Mnogi prodavci nude dodatne pogodnosti za kupovinu na rate, kao što su popusti, besplatna dostava, produžene garancije ili druge bonuse koji mogu dodatno motivisati kupce da izaberu ovu opciju.

5. **Povećanje Prodaje**: Prodaja na rate može povećati prodaju bele tehnike i klima uređaja jer omogućava kupcima da kupe proizvode koje možda inače ne bi mogli priuštiti odjednom. To može rezultirati povećanom potražnjom i većim prihodima za prodavce.

Pri kupovini bele tehnike i klima uređaja na rate, važno je pažljivo pročitati sve uslove ugovora i osigurati da su kamatne stope, troškovi i rokovi otplate jasno definisani i prihvatljivi. Takođe je važno da kupci pažljivo razmotre svoje finansijske mogućnosti i budu sigurni da mogu redovno izmirivati obaveze plaćanja kako bi izbegli dodatne troškove ili probleme sa dugovanjem.

Kupovina bele tehnike i klima uređaja U Obrenovcu na rate može biti korisna opcija koja omogućava kupcima lakši pristup neophodnim kućnim aparatima i olakšava finansijski teret. Pažljivo razmotrite sve opcije i uslove pre nego što donesete odluku o kupovini na rate kako biste bili sigurni da odaberete najbolju opciju za svoje potrebe i mogućnosti.

Nacini Placanja:

Gotovinski

Virmanski – Uplatnicom – E Bankingom

Cekovima Gradjana

Putem Administrativne zabrane za Radnike Tenta i ProTenta na 12 Polumesecnih rata

Novo: Placanje Debitnim i Kreditnim Karticama Banaka  prilikom dostave robe, ili ugradnje klima uredjaja. Mogucnost placanja robe i usluga karticama na rate na Vasoj adresi.
Placanje je moguce izvrsiti karticama koje podrzavaju beskontaktno placanje.

 

Plaćanje Platnim Karticama Na Kućnom Pragu u Obrenovcu

Dragi naši kupci,

Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da smo uveli mogućnost plaćanja platnim karticama prilikom dostave ili montaze klima uredjaja na vašem kućnom pragu. Ova opcija omogućava vam da kupovinu obavite brzo, jednostavno i sigurno, bez potrebe za gotovinom. Takodje, postoji mogucnost placanja na rate putem Vase debitne ili kreditne kartice.

 Naš dostavljač će vam doneti vašu narudžbinu, a vi ćete moći da platite karticom direktno na licu mesta.

Sigurnost vaših transakcija je naš prioritet. Sve transakcije se obrađuju putem sigurnih kanala, pružajući vam mir uma i pouzdanost tokom celog procesa plaćanja.

Uživajte u praktičnosti plaćanja platnim karticama na kućnom pragu i olakšajte svoje kupovine sa nama.

Hvala vam na poverenju i podršci.

VAZENJE PONUDE OD 25.11.2023 DO 31.12.2023